ağrı yemekleri
ağrı mutfağı
ağrı sofrası
ağrı lezzetleri
ağrı yöresel yemekleri
ağrı damak tadı
ağrı yemek resimleri
ağrı yemek fotoğrafları
ağrı yemek tarifleri
ağrı yemek manzaralar
ağrı yemek görüntüleri
ağrı yemek video
ağrı yemek seyret
ağrı yemekleri
ağrı mutfağı
ağrı sofrası
ağrı lezzetleri
ağrı yöresel yemekleri
ağrı damak tadı
ağrı yemek resimleri
ağrı yemek fotoğrafları
ağrı yemek tarifleri
ağrı yemek manzaralar
ağrı yemek görüntüleri
ağrı yemek video
ağrı yemek seyret
ağrı yemekleri
Buğday unundan hazırlanan hamur bir süre dinlendirilir, yufka şeklinde açılır ve içine yöremizde yetişen çiriş isimli bir bitki konularak sac üzerinde pişirilir. Biraz dinlendirildikten sonra içine tere yağı dökülerek yenilir.
MURTUĞA:
Un,şeker,süt ve su’nun karıştırılması ile yağda kızartılıp helva şekline getirildikten sonra içine ceviz içi,fındık atılabildiği gibi sade olarak ta yeme haline getirilir.
MURTUĞA:
Un,şeker,süt ve su’nun karıştırılması ile yağda kızartılıp helva şekline getirildikten sonra içine ceviz içi,fındık atılabildiği gibi sade olarak ta yeme haline getirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder